Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

  • Skills
  • Aktuelnosti
  • Događaji
  • Nove tehnologije u obrazovanju 2017 - prezentatori

Nove tehnologije u obrazovanju 2017 - prezentatori

ntuobnewsletter1

Dragi članovi HR PRO Club-a,

Podsećamo vas da se u petak 10.02, održavaju naše prezentacije na sajmu: ''Nove tehnologije u obrazovanju 2017''.

Čekamo vas u sali ALT od 13:45 – 15:15h. Moderator ovog dela programa je gospodin Dragan Djordjević, direktor Skills-a.

P.S. Dovoljno je da se pojavite koji minut ranije da biste se registrovali ili da to učinite preko sajta britishcouncil.rs.

 

Ovo su naši prezentatori:

 

Kompanija

Predavač

Tema

Vreme

gordananl

NCR

Gordana Panajotović

Onboarding programme - The First Steps

‘’The First Steps’’ je program namenjen novozaposlenima. Program uključuje online kurseve, treninge i webinare koje drže eksperti iz svojih oblasti. Na ovaj jedinstven način, novozaposleni se upoznaju sa važnim aspektima korporativne kulture kompanije NCR, koja ima preko 30.000 zaposlenih.

 

13:45h

radmilanl

Unicredibank

Radmila Tanasijević

Korak napred: aktuelni trendovi u HR-u

Ukoliko želimo da budemo strateški partneri biznisu, potrebno je da se prilagođavamo promenama. Jedan od načina da to postignemo je prihvatanje aktuelnih tehnoloških, aplikativnih rešenja koji će smanjiti zatrpavanje administracijom i formalizaciju ključnih procesa, te zaposlenima i menadžerima omogućiti jednostavnu i praktičnu podršku za ostvarenje postavljenih ciljeva. Ovo će nas pomeriti sa poslovne kulture “papir-olovka” na moderan, savremen način vođenja i unapređenja zaposlenih.

14:00h

nadja1nl

SAP

Nadja Kozlovački

’’Success is simply human’’

Da li koristite moćne tehnološke alate današnjice?

Kroz prezentaciju SAP rešenja otkrijte kako tehnologija pomera vaše faktore uspeha na sledeći nivo – bez granica sve do oblaka.

14:15h

dragannl

Skills

Dragan Djordjević

’’M learning – why do we need it?’’

M-learning (mobile learning) spada pod „neformalno učenje“ i podrazumeva učenje uz pomoć svih vrsta elektronskih uredjaja, laptopova, mp3 plejera, tableta, mobilnih telefona itd. Osnovna pogodnost je što može da se uči „bilo kada i na bilo kom mestu“ a takodje podrazumeva saradnju i deljenje informacija/znanja sa saradnicima ili prijateljima ili... Naravno i tu postoje neka pravila i zakonitosti. Cilj prezentacije je da HR-ovima približi koncept „Mobilnog učenja“ i pomogne prilikom donošenja odluka vezanih za uvodjenje M-učenja u njihove kompanije.

 

14:30h

aca1nl

APC Consulting

Aleksandar Pašić

"FlipchartVsCloud -Kako ćemo trenirati zaposlene u 2037.?"

Tehnologija brzo menja svet oko nas i mnogi strahuju da će ona zameniti ljudsku inteligenciju. Neki se boje da neće biti potrebe za treninzima u skoroj budućnosti i da tehnologija može preuzeti puno zadataka i sposobnosti. Stvar je: Obrazovanje nikada neće nestati kao ni treneri! Da, u pravu ste imaće različite, drugačije oblike. Kako će se oblikovati budućnost obrazovanja u u sledećih 20 godina?

 

14:45h

marijana1nl

KPMG

Marijana Pavlović

Learning Management System

Kroz prezentaciju biće predstavljeno iskustvo implementacije i svakodnevne primene sistema za edukaciju (Learning Management System). Rezultati sticanja znanja i zadovoljstvo zaposlenih.
Sta misle milenijumci o učenju na daljinu. Da li se starije generacije teže prilagođavaju ili su to samo predrasude.

15:00h

 

Vidimo se!

Za HR PRO Club,
Dragan Djordjević

Štampa