Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

7 prednosti coworkinga

Pored pružanja prostora i neophodne infrastrukture, kao najsvetlija tačka coworkinga ističe se povezivanje ljudi iz raznorodnih profesija.

Coworking prostor je mesto gde frilenseri različitih profesija kao što su novinari, 3D animatori, enterijeristi, fotografi, dizajneri, internet preduzetnici, social network administratori, planeri, PR menadžeri, arhitekte, blogeri i mnogi drugi jedni drugima čuvaju leđa.

af538b034ab78a10b9f654f092789df96d01e779

A ovo su neke od prednosti rada u Coworking prostoru:

  1. Završavaćete duplo više posla za vašim novim coworking stolom nego od kuće. Stvarno i iskreno.
  2. Onaj projekat “sa strane” koji ste hteli da pokrenete? Sada radite rame uz rame sa gomilom pisaca, dizajnera, developer-a i snimatelja koji u ovome mogu da vam pomognu!
  3. Izbegnite da posao “curi” po svakom ćošku vašeg života. Mnogo je lakše kreirati zdrav balans izmedju posla i života kada jedan od ta dva “ostavite za sobom u kancelariji”… i ovo pravilo se ne odnosi na situaciju kada su vam radna i spavaća soba odvojene.
  4. Rešava iritantne poslovne probleme, pogotovo knjigovodstvene.
  5. Vaša baka će početi da misli da imate pravi posao! A možda i vaša majka. Ima nešto u odlasku u kancelariju što jednostavno impresionira stariju rodbinu.
  6. Kreativna energija je zarazna! Družeći se sa ljudima koji rade na svojim sjajnim projektima podići će vam uzbuđenje oko vašeg sjajnog projekta.
  7. Ako ste roditelj, mnogo je lepo da radite u prostoru koji je “samo za odrasle.” 

Ukoliko želite da se sopstvenim očima uverite u prednosti coworking prostora, i to u samom centru Beograda, ne oklevajte – kontaktirajte nas i pridružite se coworking fenomenu.  

Izvor: newhub.rs

Štampa