Skills partneri


Kroz proteklih 20 godina postojanja zajedno smo učili sa našim klijentima. Jedna od stvari koje smo naučili jeste da uvek treba i želimo da vam ponudimo nešto novo. Tokom vremena imali smo zadovoljstvo da upoznamo i saradjujemo sa mnogo kvalitetnih ljudi i kompanija. Zarad boljeg kvaliteta i raznovrsnosti, rešili smo da dodatno unapredimo našu ponudu. U skladu sa vašim potrebama, zajednčkim snagama sa našim partnerima, možemo vam ponuditi nove usluge.

Predstavljamo vam Skills partnere:

  1. Key Solutions (www.keysolutions.rs)
    Nasa nova ponuda je pruzanje usluga iz oblasti oblasti HR konsaltinga, Organizacionog razvoja, Performance managementa, Executive Search-a, sve u cilju uspešnog uvođenja promena i osiguravanje kontinuiteta u vašim poslovnim rezultatima

  2. Peterhof (www.peterhof.rs)
    Zajedno sa nasim novim partnerom pruzamo konsultantske usluge za klijente u finansijskom i realnom sektoru, kao i javnim i privatnim preduzećima. Pruzamo specijalizovane usluge u domenu strategije, poslovnih finansija, upravljanja rizicima, antimonopolskog savetovanja, kreditnog savetovanja i bankarstva. Praktično i savremeno poslovno znanje i iskustvo zajednicki transformišemo u vidljivu vrednost za vas čime ostvarujemo lojalnost i obezbeđujemo dugoročnu saradnju.


                        Skills logo bez senke                              kezsolutionslogo                              peterhoflogo

Save

Save

Save

Save

Save

Save