Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održana druga regionalna CX i EX ''Firestarter'' konferencija

Druga regionalna konferencija FIRESTARTER, koja se bavi temama Customer Experience (CX) i Employee Experience (EX), okupila je 31.oktobra i 1.novembra 2023, u Beogradu, renomirane svetske stručnjake i predstavnike kompanija iz Srbije i regiona, koji su sa prisutnima podelili svoje uvide, iskustva i praktične savete iz ovih oblasti poslovanja. Učesnici su saglasni u tome da se tržište Srbije razvija u pravcu svesti o važnosti human-centric pristupa u kompanijama sa ciljem njihove konkurentnosti, razvoja i održivog uspeha. 
                                                     преузимање 6

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Skills slavi 26 godina poslovanja!

Danas Skills slavi svoj 26. rođendan! 26. godina učimo jedni od drugih dok sledimo svoju viziju. Zajedno ulazimo u još jednu uspešnu i posvećenu godinu, sa jasnim ciljem - ostajemo mera kvaliteta i opravdavamo poverenje.

Uživajte!

 

26 god

Štampa

Slavimo 25 godina!

Dear all,
Na današnji dan, pre tačno 25 godina, krenula je Skills priča. Kada sam o svojoj nameri obavestio prijatelje i rodjake, najčešća „motivaciona“ rečenica je glasila: „Izlaziš iz Hyatta, da radiš ŠTA ?!? Pa to i ne postoji...“ Da, tačno, nije ni postojalo, ali ja sam to ipak uradio.
Na vizitkarti mi je pisalo „Trening menadžer“ i u preko 80% slučajeva, tadašnji potencijni klijenti bi me pitali: „A za koji sport?“
Danas smo svedoci da je situacija na tržištu potpuno drugačija. I to je normalno. Razvoj se ne može zaustaviti.
 
25 god copy
Želim u ime Skills tima, kao i u svoje ime, da se svima zahvalim na saradnji u prethodnih 25 godina. Klijentima, saradnicima, trenerima, konusltantima, učesnicima treninga, prijateljima...
Učili ste vi od nas, ali i mi od vas. Hvala vam !

Štampa

O promeni koja nam se desila...

Verovatno je i vama, kao i nama, više dosadila priča o Covidu.

Ipak, to je donelo jednu veeeliku promenu u naše živote, koja se većini nije dopala.

I šta sad?

Kao i uvek, potrudićemo se da iz limuna izvučemo limunadu. Princip je prilično jednostavan, nažalost egzekucija nije uvek.

Zbog toga je Skills tu da vam pomogne. Mi smo već prošli kroz jednu sličnu krizu, 2008/9 god. Tako smo stekli imunitet i to sada želimo da podelimo sa vama.

Mi imamo znanje, veštine, iskustvo, metodologiju... sve što može da vam zatreba da i vi iz ove krize izađete još jači nego što ste bili pre.

Predlažem da pogledate „Novosti iz Skillsa“ u našem MENTOR-u, majskom blog hub-u. Pronaći ćete novitete za koje verujemo da će vam se dopasti. Zbog vas smo ih i uveli.

Tu je i link za moju video prezentaciju koju sam održao za SAM – Srpska Asocijacija Menadžera, 22.05.2020.

 Prezentacija je o promenama i liderima i...

...i javite nam se.

Dragan Đorđević

Jun, 2020.

Štampa