Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Prvo Skills TeamBonding takmičenje

Svi učesnici prvog TeamBonding takmičenja pokazali su da su pravi majstori u pripremanju roštilja ali i u originalnom i kreativnom predstavljanju svog nastupa. Ovo je glavni utisak prvog finala TeamBondinga, tj. team buildinga u pripremanju hrane. 

Ovaj događaj, kao i ceo projekat TeamBonding 2015, koji je pokrenuo i realizuje  Skills, na čelu sa  Draganom Đorđevićem, ima i humanitarni karakter - od ukupnog profita svih realizovanih TeamBonding-a, deset odsto namenjeno je organizaciji »Dobri rođak«, za decu koja žive ispod granice siromaštva.

Ideja za nastanak TeamBondinga, specifičnog team buildinga u pripremanju hrane, leži u želji da se druženje i deljenje dobre energije među zaposlenima, sa jednog ili dva dana, koliko traje klasični team building, produži na čitavih mesec dana.
Tokom ovog perioda, članovi ekipa se dogovaraju i razmenjuju ideje u vezi sa promocijom svog tima, a na taj način se više druže i bliže upoznaju, što je ključ treninga za zaposlene. Ove godine, polaznici TeamBondinga bile su kompanije koje posluju u različitim sektorima, a ukupno je održano skoro dvadeset TeamBonding-a.

Iako pripadaju različitim industrijama među kojima su i farmaceutska, IT sektor, konditorska i kozmetička industrija, članovi timova kompanija koje su učestvovale u finalu potvrdili su da poseduju izuzetne kulinarske veštine.
Pobednici TeamBonding Corporate Cooking Experience 2015 su tim Škembići – Piraeus Bank, koji su svojim zalaganjem, timskim radom i kulinarskim sposobnostima zasluženo odneli pobedu.
TeamBonding biće nastavljen i naredne godine, a u planu je i da se osmisle noviteti na osnovu ovogodišnjeg iskustva, a u skladu sa razvojnim planovima Asocijacije Autentičnih Hedonista za 2016.godinu.

Zahvaljujemo se svim učesncima a pobednicima čestitamo !

1.jpgBIK_6568.JPGBIK_6576.JPGBIK_6584.JPGBIK_6588.JPGBIK_6596.JPGBIK_6600.JPGBIK_6741.JPGDSC01852.JPGDSCN3432.JPGDSCN3654.JPGDSCN4472.JPGDSCN4744.JPGDSCN4784.JPGIMG_7641.JPG

Štampa