Kako davati i primati feedback

feedbackFeedback je složena stvar. Čak i pozitivan feedback ima svojih teškoća uključujući neprijatnosti sa obe strane. Negativan feedback je ponekad skoro nemoguć.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Kako se oporaviti od glupe greške

greškeSvi mi ponekad zabrljamo – prezentacija ispadne dosadna, izvičete se na kolegu, pritisnete gas umesto kočnice i udarite u automobil ispred sebe. Priznajem, neke su greške veće od ostalih. Ipak, bilo da ste prodavac ili zaposleni, nemojte odmah početi sa pretragom slobodnih radnih mesta na tržištu radne snage. Ako se pametno postavite, možda ćete dobili još jednu šansu.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Kako ostati motivisan?

motivacijaMotivacija je osnov ostvarivanja bilo kog zadatka, i kada sve glatko ide, lako je uhvatiti se u koštac sa svakodnevnim problemima na poslu i pronaći nove načine uživanja u radu. Ali motivacija može biti potkopana nizom situacija i negativnih uticaja uključujući konflikt, nedostatak odgovornosti, pohvale ili čak kao rezultat krize u karijeri.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

7 koraka u efektivnom donošenju odluka

decisionsKoncentrišite se na svoje urođene karakterne crte i njihov uticaj na način na koji donosite odluke. Na primer, jedna od važnih crta ponašanja je vaša tolerancija i odnos prema riziku.

Nastavi sa čitanjem

Štampa