Menadžerski priručnik za stvaranje loših radnika

Menadžerski priručnikMenadžerima se konstantno govori šta treba da rade da bi postigli uspeh. Mi vam nasuprot tome, dajemo sugestije za rukovođenje, koje vam ako ih dosledno primenite, garantuju da će dobri radnici biti opstruirani, dok će se istaći najgori među istinskim mediokritetima, a vaše poslovanje postati solidna noćna mora. Pa ko voli – nek izvoli!

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Osnovi razumevanja motivacije zaposlenih

Osnovi razumevanja motivacije zaposlenihSaznanje o načinu na koji je moguće motivisati vaše zaposlene i prilagoditi svoj stil njihovim individualnim „pokretačem u karijeri“,  može pretvoriti sve zaposlene u „zvezde“ radnog učinka.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Pet osnovnih aspekata efektivnog liderstva

Pet osnovnih aspekata efektivnog liderstvaMnogo ljudi na liderskim pozicijama ima poteškoća sa razumevanjem šta čini sjajnog lidera. U ovom broju navodimo pet osnovnih aspekata efektivnog lidera. To su: Fokus, Autentičnost, Hrabrost, Empatija i Pravovremenost.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Donosite bolje odluke – već danas

Donosite bolje odluke već danasKao lider svakodnevno donosite mnogo odluka. Neke od njih donosite brzo i lako, a neke vas bacaju u agoniju danima, i dugo pošto su donete ne daju vam mira pa se stalno preispitujete jeste li dobro uradili.

Nastavi sa čitanjem

Štampa