Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Sales Skills Audit

Nova popularna reč u menadžementu prodaje je “osnaživanje“ prodaje.

U skladu sa tim kako se ova pozicija razvija, u istoj meri povećava se i prepoznavanje najboljih praksi u oblasti osnaživanja prodaje, koje veštine su potrebne i kako izgleda uspeh. Jedna od uobičajenih tema među najboljim praksama je cilj da se nauka primeni u okviru svih elemenata menadžmenta..

Nestaju strepnje, nagađanja i virenje kroz roletne dok se pitate kakve namere prodavci imaju. Ovde se radi tome da je važno biti proaktivan, jer „reaktivanost“ u prodaji znači gašenje požara, a zna se da je kada dođe taj moment gotovo uvek već prekasno.

Jedan vrlo dobar način za omogućavanje osnaživanja prodaje je alat za procenu prodajnih veština. Odličan primer je Revizija – audit prodajnih veština (https://lnkd.in/dDMYF_a).

Za manje od 30 minuta možete da procenite preko 50 osnovnih prodajnih veština i uporedite nivo svih vaših prodavaca u odnosu na globalne standarde prodaje – a koji su formirani na osnovu preko 36.000 prodavaca prodaje širom sveta.


Naoružani ovim podacima možete da mapirate svakog prodavca ponaosob u skladu sa njihovim učinkom u prodaji (procenat u odnosu na godišnji cilj).

Za više informacija pozovite nas na 069 1387 487! ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

*Ovo NIJE opis treninga. Skills radi isključivo „in-house“ treninge. Svaki trening se „kroji“ po meri potreba vaše kompanije.

Štampa

 
 

veštine profesionalne PRODAJE

Najpopularnije!
 

Veštine profesionalne prodaje - radionica

Najpopularnije!
 

Koučing U PRODAJI

 

Izuzetno iskustvo kupaca u prodaji – Buyer eXperience

Novo!
 

Veštine pregovaranja u prodaji

Najpopularnije!
 
 

Prodajna prezentacija i kako je uspešno voditi

Najpopularnije!
 

VEŠTINE PRODAJE ZA NEPRODAVCE

 

Sales Skills Audit

 

Prospecting & Networking

Novo!
 

Vodjenje ključnih kupaca